Kausimaksut

Kausimaksut 2022-2023


HoNsU otti muutama kausi sitten käyttöön uudistetun kausimaksujärjestelmän, joka on toiminut hyvin ja vähentänyt selvästi seuran maksuliikennettä, joka taas helpottaa seuran työntekijöiden ja rahastonhoitajien tehtäviä. Jokainen seuran juniori on velvollinen maksamaan kausimaksun. Kausimaksulla seura kattaa isoimmat ja jo ennen kauden alkua tiedossa olevat kulueränsä, jotka ovat eritelty tarkemmin alla.

Kausimaksut tulevalle kaudelle 2022-2023 ovat nyt julkaistu ja näet ne alla olevasta taulukosta. Kausimaksun suuruudet voivat muuttua kauden aikana erityistapauksissa, kuten esimerkiksi kilpailutoiminnan kulujen muuttuessa merkittävästi ennakoidusta.

IkäluokkaRyhmäToimintamaksuLaskutuserä (4kpl)
U19-pojatKilpa1000 €250 €
U19-pojatHarraste560 €140 €
U16-pojatKilpa840 €210 €
U16-tytötKilpa840 €210 €
U14-pojatKilpa800 €200 €
U14-tytötKaikki800 €200 €
U16-U14-pojatHarraste560 €140 €
MinipojatKaikki520 €130 €
MinitytötKaikki520 €130 €
MikropojatKaikki400 €100 €
MikrotytötKaikki400 €100 €

Muista seuroista HoNsUn toimintaan (esimerkiksi yhteisjoukkueeseen) rinnakkaislisenssillä osallistuvat pelaajat maksavat kausimaksusta tapauskohtaisesti osuuden seuran hallituksen päätöksellä. 

Kausimaksujen laskutus tapahtuu neljästi vuodessa (syys-lokakuussa, joulukuussa, helmikuussa ja huhtikuussa) joukkueiden omien tilien kautta. 
 

Kausimaksu sisältää:

 • Valmentajien korvaukset, lisenssit ja mahdolliset vakuutukset
 • Salimaksut sarjatoiminnan pelivuoroista sekä harjoitukset*
 • Erotuomarimaksut sarjaotteluista*
 • Sarjamaksut, karsintojen ja lopputurnausten osallistumismaksut*
 • Seurasiirto toimintaan mukaan tuleville*
 • Maajoukkue-edustukset*
 • Peliasut*
 • Ensiaputarvikkeet ja teipit*
 • Seuran hallinnolliset kulut
 • Seuratapahtumat
 • Valmentajien ja toimihenkilöiden koulutukset*
 • Lauri Markkanen Tournament 2023 -osallistumismaksu
 • Kesäharjoittelu
 • Seuran jäsenmaksu (20€)

      (*Seuran toimintalinjan ja hallituksen suostumuksen mukaisesti)
 

Kausimaksu ei sisällä:

 • Pelaajien lisenssit ja vakuutukset
 • Vieraspelien matkustus- ja ruokailukulut
 • Mahdollisten kotikarsintojen yhteistalouslaskelmat (vain U19-U16-ikäisillä)
 • Mahdolliset lisävuorot ja harjoituspelit
 • Turnaukset, leirikulut, muut tapahtumat
 • Varusteet
   

Mahdolliset avustukset

Sisaralennus
Mikäli samasta perheestä on kaksi tai useampia lapsia seuran joukkueissa, voidaan heidän kohdallaan anoa sisaralennusta. Sisaralennus on -10% nuoremmilla sisarilla. Vanhin juniori maksaa täyden kausimaksun ja nuoremmat saavat omasta kausimaksustaan -10% alennuksen. Alennus hyvitetään viimeisen laskutuserän yhteydessä. Sisaralennus on anottava 16.12.2022 mennessä seuralta sähköpostitse info(at)honsu.fi. 

Loukkaantumiset ja sairastapaukset
Mikäli pelaaja loukkaantuu tai on poissa joukkueen toiminnasta pitkäkestoisen sairastapauksen tai loukkaantumisen johdosta, on hänen mahdollista saada hyvitystä kausimaksusta. Hyvitykset haetaan sähköpostitse vapaamuotoisella hakemuksella ja mahdollisella lääkärintodistuksella info(at)honsu.fi.

Taloudellinen avustus vähävaraisille
Taloudellista tukea lapsen korisharrastukseen voi hakea seuralta vapaamuotoisella hakemuksella koko kauden ajan. Hakemus tulee lähettää sähköpostilla info(at)honsu.fi. Seuran hallitus käsittelee kaikki hakemukset ja päättää avustuksista tapauskohtaisesti.

Avustus toiminnan vähyyden takia
Mikäli juniori ei pysty osallistumaan täysipainoisesti tarjottuun toimintaan esimerkiksi pitkän välimatkan tai toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia, tai ei esimerkiksi osallistu pelitoimintaan ollenkaan, voidaan tapauskohtaisesti myöntää avustuksia kausimaksuihin. Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää sähköpostilla info(at)honsu.fi. Seuran hallitus käsittelee kaikki hakemukset ja päättää avustuksista tapauskohtaisesti.

Maajoukkue-edustukset
Seura tukee omien junioreidensa virallisia maajoukkuetapahtumia. Tukisumma on seuran taloudellisen tilanteen mukaisesti 10-100% maajoukkuetapahtuman kuluista. Tukisumma on kuitenkin lähtökohtaisesti sama kaikille samassa maajoukkuetapahtumissa oleville junioreille. Juniori maksaa maajoukkuetapahtuman laskun lähtökohtaisesti ensin itse ja saa seuran hallituksen päätöksellä tuen seuralta kuittia ja maajoukkuekutsua vastaan. Seura pyrkii tukemaan maajoukkue-edustuksia niin paljon kuin vain on mahdollista.

Palautetta verkkosivuista

HoNsUn uudet verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksessa siirryttiin käyttämään WordPress-julkaisujärjestelmää. Anna rohkeasti palautetta uudesta sivustosta ja kerro, jos jokin näyttää erikoiselta tai ei toimi niin kuin pitäisi. Kalle Kemilä0443210036kkemila@me.com

HoNsUn hiihtoloman leiri 2023

HoNsU järjestää koulujen hiihtolomaviikolla ma 27.2. – pe 3.3. korisleirin Kypärämäen koululla. Leiri on tarkoitettu kaikille koripalloilusta kiinnostuneille vuosina 2011-2016-syntyneille tytöille ja pojille.  Leiripäivät alkavat joka päivä klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00. Leirin ohjelmassa on koripalloilua, monipuolista liikkumista ja mukavaa yhdessäoloa sekä sisällä että ulkona. Leirin hinta on 100€. Hintaan sisältyy ohjatun toiminnan lisäksi lämmin ruoka joka päivä. Leirin valmentajina toimivat HoNsUn valmennuspäällikkö Tristan Fay sekä […]

HoNsUn kesäloman päätösleiri

HoNsU järjestää kesäloman viimeisellä viikolla ma-to 1.-4.8. nelipäiväisen korisleirin Kypärämäen koululla! Leiri on tarkoitettu kaikille koriksesta kiinnostuneille vuosina 2011-2015-syntyneille lapsille. Leirin hinta 80€, sisältäen ohjatun toiminnan lisäksi lämpimän ruoan joka päivä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla info@honsu.fi. Paikkoja rajatusti, joten toimi nopeasti!

Palkitut kaudella 2021-2022

HoNsU:n kauden 21-22 päättäjäiset pidettiin tiistaina 31.5. Monnarilla. Palkitut kausi 2021-2022 Seuran palkinnot Vuoden joukkue: U14-tytötVuoden pelaaja: Vilppu Vaskelainen (U16-pojat)Esimerkillinen tyttöjuniori: Reetta Jakonen (U16-tytöt)Esimerkillinen poikajuniori: Viljami Valtonen (U15-pojat)Vuoden valmentaja: Juuso Sainio (U16-tytöt)Vuoden kasvattaja: Matias Vähätörmä (Minipojat)Vuoden joukkueenjohtaja: Arto Sironen (U14-pojat)Vuoden rahastonhoitaja: Anssi Koskinen (U16-pojat)Vuoden taistelija: Arina Chub (Minitytöt) Juniorijoukkueet Mikrotytöt kehittynein: Sofia KontioMikrotytöt harjoittelija: Joanna SiekkinenMikrotytöt tsemppari: […]

Kauden 2021-2022 päättäjäiset 31.5.!

HoNsUn kauden 2021-2022 päättäjäiset järjestetään Monnarilla tiistaina 31.5.! Tapahtuma alkaa tarjoiluilla kahvion puolella klo 18 alkaen ja virallinen osuus salin puolella alkaa klo 18.30. Tapahtumassa käydään läpi mennyttä ja tulevaa kautta, sekä palkitaan ansioituneita pelaajia ja toimihenkilöitä.  Tervetuloa!